Mer om oss

Ett smycke för varje
tänkbart tillfälle

Som juvelerare i Stockholm har vi tack vare er kunder och våra 81 år på samma adress med egen ateljé skapat stor erfarenhet av handtillverkade smycken. Från öppningsåret 1930 till i dag har vi ett nära samarbete med våra kunniga guldsmeder vid tillverkning och reparationer.

Vi ger dig som kund en unik möjlighet att special beställa ett handtillverkat smycke av oss. Att skapa sitt eget smycke i form av ett par alliansringar som speglar just era personliga önskemål är alltid en väldigt speciell känsla! Eller för oss att hjälpa till med att få ett släktsmycke att hålla och glädja flera generationer med hjälp av förstärkning och översyn i vår verkstad. Kanske väljer du att omarbeta ett äldre smycke där du kan förverkliga idéer om ett drömsmycke du alltid velat bära, kom in till oss eller boka tid för rådgivning. Vi svarar på alla dina frågor och vägleder dig på vägen.

Att skapa ett smycke är likt en spännande resa från den första tanken till den färdiga produkten. Allt för att du på bästa sätt ska kunna få se just ditt smycke växa fram och på så sätt bli en av de många underbara smycken som genom åren handtillverkats av oss på Hovjuvelerare Gunnar Fahlström.

Som kund hos oss kan du därför alltid vara säker på att få en ovanligt hög kvalitet både på service och på varor. Som ett garantibevis för detta använder vi oss av ett antal olika stämplar. Dessa stämplar förklaras nedan för dig som är intresserad.

G Fahlström
Vår speciella designstämpel använder vi är stolta över något.

GFM
Vår ansvarsstämpel visar att du köpt din vara hos oss.

Skyddshelgonet
S:t Erik visar att din vara är tillverkad i Stockholm.

GR
Guldsmedsmästarnas Riksförbunds stämpel

18K
Anger guldhalten i karat, 18/24.

E11
Med en bokstavs- och sifferkombination anges vilket år du köpt varan. Köpt år 2003 gäller till exempel stämpel E11.

Guldsmed i Stockholm med atelje och butik på Sveavägen 33

Som ett garantibevis för vår kvalitet använder ett antal olika stämplar på våra smycken.

Öppettider t.o.m 8 juni

Öppettider butik Sveavägen 33 måndag till fredag 10-18.
Notera att butiken är stängd på helgerna.

Efter den 8 juni så sker besök via tidsbokning.